22 Nisan 2010 Perşembe

Gedik Kaynak Hakkında

FİRMA PROFİLİ

1963 yılında kurulmuş olan GEDİK KAYNAK A.Ş., bugün; kaynak elektrotları, kaynak telleri ve kaynak makinelerinin dünya geneline yönelik üretimini ve ihracatını yapan seçkin bir firma ve GEDİK Holding’in en önemli iştiraklerindendir.

GEDİK KAYNAK olarak, İstanbul’da 70.000 m2’lik bir alana kurulu olan tesislerimizde; kaynak sarf malzemelerimiz için ana markamız olan GeKa ile, özel-ürünler markamız olan GeKaTek ve kaynak makinelerimiz için GEDİK Welding uluslararası markaları ile, çok geniş bir spektrumda çeşitlendirilmiş ürünler üretmekteyiz.

Bu tesislerimize ek olarak, firmamızın ve GEDİK Holding bünyesindeki diğer bir firma olan GEDİK DÖKÜM VE VANA San. Ve Tic. A.ş.’nin ileriye dönük ortak projeleri için, 2008 yılında, Sakarya-Hendek’de toplam 267.500 m2’lik bir alanda inşaat başlattık.

Ürün sınıfına göre 2009 yılı Üretim Kapasite miktarlarımız:

  • 35.000 ton/yıl Örtülü Kaynak Elektrotları (rutil, bazik, selülozik elektrotlar; sert-dolgu elektrotları; dökme demir, paslanmaz çelik elektrotları; özel elektrotlar, demirdışı elektrotlar)
  • 40.000 ton/yıl Gazaltı Kaynak (MIG/MAG, TIG) Telleri
  • 10.000 ton/yıl Tozaltı Kaynak Telleri
  • 5.000 ton/yıl Özlü Teller
  • 10.000 adet/yıl Kaynak Makineleri (Gazaltı Kaynak [MIG/MAG/TIG] Makineleri, Kaynak Redresörleri, ınvertör-tipi Kaynak Makineleri, Tozaltı Kaynak Makineleri)

Bu kapasiteye ek olarak; Türkiye’nin, yüksek sayılarda kaliteli kaynak makinesi tedarik eden firmasıyız. Kaynak makinelerimizin avantajlarına, yedek parça desteği de içeren satış-sonrası servis ve garanti eşlik eder.

Buna ilaveten, faaliyet alanımızı çeşitlendirme politikamızın da bir sonucu olarak; 2008 yılından bu yana, robotik kaynak sistemleri için çözümler sunmaktayız.

Bugüne kadar dünya genelinde 70’den fazla sayıda ülkeye ihracat yapmış ve yapmakta olan bir firma olarak, her zaman, müşteri isteği üzerine özel paketleme alternatifleri sunabilmekte ve dünyanın her yerine, müşteriye-özel ürünler sevk edebilmekteyiz.

Kaynaklarımızı, AR-GE çalışmalarına büyük ölçüde ayırarak, sektörde kayda-değer yeniliklere öncülük etmeyi sürdürüyoruz.

Üretimimizde kullanılan tüm malzemeler; herbir proses esnasında ve son kontrol aşamalarında, tam-donanımlı modern laboratuarlarımızda test edilir ve bu süreçler, başından sonuna, ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi’ne göre yakından takip edilir ve kayıt altına alınır.

Sosyal sorumluluk projelerinin bir parçası olarak, 1994 yılında, diğer yerel ve uluslararası enstitüler ile işbirliği içinde, GEDİK EğİTİM Ve SOSYAL YARDIMLAşMA VAKFI'nı ( GEV ‘i) kurduk. Uluslararası Kaynak Enstitüsü ( IIW ) ’nün Türkiye’deki tek yetkili üyesi olan GEV, kaynak mühendisliği eğitimleri düzenlemekte ve ayrıca teknisyen, uzman ve kaynakçı yetiştirmek amacıyla, kaynak alanında tüm seviyelerde hem teorik hem de uygulamalı kurslar sağlamaktadır. Türkiye’deki birçok sosyal sorumluluk projesinde, GEV’e ait bir işaret vardır…

MİSYONUMUZ

* Kaynakları verimli kullanan

* Çalışanların katılmı ve müşteri odaklılık ilkelerini amaç edinmiş

* Kaynak sektöründe üstün kalitede ürün ve hizmet sunan

* Çevreye duyarlı


bir kuruluş olmak




VİZYONUMUZ

GEDIK KAYNAK A.Ş. yenilikçi kaynak ürün ve hizmetleri ile dünya çapında mutlak müşteri memnuniyeti sağlamak suretiyle kaynak çözümlerinde küresel lider olmak gibi bir 21. yüzyıl vizyonu gütmektedir. Bu amaca yönelik olarak ürünlerde öncülük, pazarda öncülük ve insan merkezli yönetim anlayışı olarak özetlenebilecek üç ana özelliğin korunmasına çalışmaktayız ve bunun Gedik Grubu dahilindeki tüm çalışanların sorumluluk alması ve katılımını gerektiren iddialı bir vizyon olduğunun farkındayız. Sorumluluk duygusu, dürüstlük ve kanunlara riayet temel değerlerimiz olmak üzere; rakipsiz servis paketleriyle desteklenen yüksek kaliteli ürün ve hizmetleri sunarak en çok tercih edilen kaynak çözümleri tedarikçisi olarak kalmak için kararlıyız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder